Eventlarge web allitsglory

«All its glory»

Signe Solberg

20.4.2018 - 31.8.2018
Oslo S

Kunstverket "All its glory" er en stålkonstruksjon som er cirka 8 meter høy, 5 meter bred og 3 meter dyp. Verket vil funkle i all sin prakt foran fasaden til Flytogterminalen med gullmalt stål og gullfrynser i metervis. “All its glory” er laget stedsspesifikt for fasaden og plassen ved Flytogterminalen, og frynsene vil være med å fange opp strømninger og trykk fra vind og menneskemengder. De vil vaie i vinden og skape en bevegelig letthet i den ellers solide konstruksjonen, og samtidig speile rørelse, drag og omgivelser.

Eventsmall p1160371

Signe Solberg

Signe Solberg (f. 1985) arbeider med skulptur, installasjon og abstrakt form. Hun er interessert i hvordan vi lar oss påvirke av abstrakt formspråk, finner mening i det og lager våre egne historier rundt det. I møtet med publikum ønsker kunstneren å vekke nysgjerrighet knyttet til kunstverkenes opprinnelse og historie. Gjennom abstrakte former jobber hun med problemstillinger knyttet til det monumentale, hva som skaper en visuell opplevelse og hva som utløser den. Hun leker med former, materialer og kontraster, og kobler blant annet skarpe metaller med myke frynser.

Solberg har hatt separatutstillinger på blant annet Vigeland-museet i Oslo og Bomuldsfabriken Kunsthall i Arendal. I samarbeid med Kulturbyrået Mesén har hun gjennomført et stort kunstnerisk oppdrag til Nye Kirkenes sykehus der flere av hennes skulpturer vises i et utendørs atrium i det nye sykehuset. Hun er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Eventsmall img 0731